Το  γραφείο μας αριστείδης τζούρος και συνεργάτες λογιστές  ιδρύθηκε  το 1994.

Ξεκινήσαμε σαν μια μικρή ατομική επιχείρηση και σήμερα μετά από είκοσι πέντε έτη χάρη στην εργατικότητα, τον επαγγελματισμό, το ήθος μας, και βέβαια τη δική σας εμπιστοσύνη είμαστε μια πλήρως οργανωμένη εταιρεία λογιστικής και φορολογικής υποστήριξης. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στον λογιστικό, φορολογικό, αλλά και σε παρεμφερείς χώρους (μέσω έμπειρων συνεργατών) όπως τον νομικό και τον τραπεζικό. Επίσης συνεργαζόμαστε με έγκριτο γραφείο που ασχολείται αποκλειστικά με επιδοτήσεις και προγράμματα ΕΣΠΑ.

Στο γραφείο μας είμαστε ένα ευέλικτο σχήμα ανθρώπινου δυναμικού  το οποίο αποτελείται από τέσσερις συνεργάτες. Με αυτό τον τρόπο έχουμε καταφέρει δύο πράγματα τα οποία για εμάς  είναι πολύ σημαντικά. Πρώτον τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και δεύτερον τον πλήρη έλεγχο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.     

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο των λογιστικών υπηρεσιών έχουμε καταφέρει κυρίως με το ήθος μας και τον επαγγελματισμό μας να δημιουργήσουμε με τους πελάτες μας, αλλά και με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Η καλύτερη διαφήμιση για το γραφείο μας είναι η άριστη φήμη που έχουμε στον κύκλο μας.

Στο γραφείο μας μπορεί κάποιος να έχει υποστήριξη σε αρκετές υπηρεσίες σχετικές με τον κλάδο των χρηματοοικονομικών. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες εξ αυτών στο μενού υπηρεσίες.

Ο όρος ...& συνεργάτες στον διακριτικό μας τίτλο δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Πιστεύουμε ότι  πρόοδος μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από συνεργασίες.

Αυτή την στιγμή στο γραφείο μας συνεργάζονται οι παρακάτω Λογιστές-Φοροτεχνικοί νομίμως αδειοδοτημένοι από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Αριστείδης Χρ. Τζούρος  

Οικονομολόγος - Μέλος ΟΕΕ

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης                                                                 

atzouros@otenet.gr

Χαρά Αν.  Κρατημένου  

Οικονομολόγος - Μέλος ΟΕΕ

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης                                                                      

harakrat@otenet.gr

Βασίλης Γ. Πανσεληνάς      

Λογιστής - Φοροτεχνικός Β' τάξης                                                                     

bpan@otenet.gr

Δήμητρα Ελ. Κότσιρα      

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α΄ τάξης                                                      

dimitra.kotsira@hotmail.com